DRAGE NAJINE ČEBELE,

predolgo smo že narazen, četudi z znanim in tehtnim razlogom. POGREŠAVA VAS!

Vabiva pa vas, in vse vaše najbližje tudi, da zdržimo še malo. Veva, kako pogumne in odgovorne ste najine Čebele in že si predstavljava, kako ste zrasli in koliko samostojnejši ste postali v tem času.

Naj pa o samostojnosti “slike povedo več kot tisoč besed”: Neli in Mateo vam bosta z največjim veseljem pokazala le nekaj, kar že znata in zmoreta tudi onadva in da z vajo in dobro voljo res “iz majhnega zraste veliko”, tako kot je zagotovo tudi v vašem primeru in pri vas doma.

 

SAMOSTOJNOST PREDŠOLSKEGA OTROKA SAMOSTOJNOST ŠOLSKEGA OTROKA

Neli zapoje

Neli se umije

Neli se počeše

Neli počeše dojenčka

Neli pospravi posteljo

Neli si obleče majico

Neli se obuje in oblečeSAMOSTOJNOST ŠOLARJA PRI HIŠNIH OPRAVILIH in MEDSEBOJNO SODELOVANJE

Telovadba 1

Telovadba 2

 
SAMOSTOJNOST IN SODELOVANJE = ZABAVA
 

 

Samostojnost je nujna in osvobaja, a tudi “z roko v roki z vašimi najbližjimi” je lepo in prav. – Vabljeni, tako, k domači izdelavi pustne maske na temo Čebele. Ko se snidemo, si jih bomo nadeli ter šegavi in norčavi uživali v pustu, ne glede na datum na koledarju (hi – hi), velja!

Naj se vam vsem še enkrat zahvaliva za vso moč in pomoč pri premagovanju te težke preizkušnje in naj še zaključiva v zmagovalnem duhu: Lani smo kot skupina Polžki osvojili 2. mesto za prvo starostno obdobje na likovnem natečaju Festival zvončkov, Botaničnega vrta v Ljubljani. Želeli bi, da tudi to leto, kot Čebele, sodelujemo v tej priložnosti. V priponki je vabilo Botaničnega vrta, kjer piše vse potrebno.  Le pogumno, torej, kot vi znate in zmorete, primite za pero, Prešerni in Cankarji najini, in napišite kakšno pesem ali zgodbo na temo zvončkov ter jo pošljite na mail iz vabila! 

 

IMAVA VAS RADI, DRAGE NAJINE ČEBELE, IN VSE DOBRO ŽELIVA VAM IN VAŠIM NAJBLIŽJIM!

Čim prej na snidenje,

vaši brenčački Belma in Maja

 *** (Sodelovanje v predlaganih dejavnostih je prostovoljno, hvala pa tudi za pozornost.)