Z novm šolskim letom bomo vzpostavili digitalno komunikacijo v okolju eAsistent za vrtce, za namen komunikacije z vami (pošiljanja obvestil, ki se nanašajo na skupino), najave odsotnosti otroka in izmenjave fotografij.

Za vstop staršev v eAsistent potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ga boste prejeli na roditeljskem sestanku, šele nato boste potrdili istovetnosti kontaktnih podatkov, preko katerih želite, da vrtec komunicira z vami. Postopek varnostnega preverjanja vaših kontaktnih podatkov zagotavlja varno komunikacijo z vrtcem in preprečuje dostop nepooblaščenih oseb do občutljivih informacij.

Več o postopku si lahko ogledate v video navodilih.

Do eAsistenta lahko dostopate preko spletne in mobilne aplikacije moj eAsistent za vrtce – starši. Predstavitev aplikacije je na voljo na povezavi https://www.youtube.com/watch?v=aa-aqhmGILA.
eAsisten za vrtce omogoča tudi plačljivo storitev za starše, ki pa je na vrtčevski strani ne bomo koristili.

– – – – – – – – – – – – –

Za lažji začetek vam posredujemo video navodila, ki vam bodo pomagala pri uporabi portala za starše in mobilne aplikacije mojAsistent za starše – vrtci. V navodilih boste našli vse potrebne informacije za uspešno upravljanje z gesli, prijavo in odjavo otrok ter komunikacijo z vrtcem. Za ogled video navodil lahko obiščete naš YouTube kanal, kjer so na voljo vsa navodila.

Povezave do najpogostejših navodil pripenjamo spodaj.

Vsem staršem je na voljo tudi mobilna aplikacija mojAsistent za starše – vrtci, ki si jo lahko prenesete preko spodnjih povezav.

Android: Prenesite aplikacijo
iOS: Prenesite aplikacijo 

Priloga (pdf dokument):
– Navodila za uporabo eAsistenta za starše